Седми балкански фотоконкурс „Пещерите и ние”

Anton Yushko, and Oleg Minnikov - Underground rain, Karelia, Russia
Anton Yushko, and Oleg Minnikov – Underground rain, Karelia, Russia

Балкански спелеоложки съюз и

СК „ПРИСТА”– Русе организират:

Седми балкански фотоконкурс Пещерите и ние”

В конкурса могат да участват всички пещерняци и приятели на пещерите. Всеки участник може да представи общо до 6 снимки (максимум х 3 в двата раздела):

1. Хората под земята.

2. Красотата на пещерите.

Фотографиите трябва да бъдат изпратени на Email: we.and.caves@gmail.com като успоредно с това следва да попълните и ни изпратите Формуляра, който ще намерите на https://form.jotformeu.com/53381638036356. Крайният срок за изпращане е 31.05.2017г. Фотоси без коректно попълнен формуляр не се приемат!

Снимките трябва да са от 2016 и да имат заглавие, автор, място (пещера). Формат – jpeg, размер по дългата страна min1600 pixels, препоръчителен обем 1 – 4 MB.

С изпращането на снимките авторите им се съгласяват те да бъдат използвани от организаторите за популяризиране на спелеологията чрез изложби, плакати, календари, рекламни материали и др.

Жури от 5 члена ще определи победителите – първо, второ и трето място във всеки раздел. Най-добрите снимки ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди (спелео гащеризони, торби и пр. от спонсора на конкурса фирма „Ланджофф“ ЕООД). Ще бъде организирана фотоизложба с подбрани работи от конкурса, която ще бъде показана на Балканския пещерен сбор през месец август 2017 в Гърция, както и в други балкански държави.

За повече подробности:

Email: we.and.caves@gmail.com, speleo.prista@gmail.com